A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Демидівська центральна районна лікарня" Демидівської селищної ради

Новини та події

Апарат Штучної Вентиляції Легких

21 вересня 2023 року за сприяння лікаря-хірурга КНП "Демидівська ЦРЛ" Демидівської селищної ради Панасюка Миколи Гнатовича лікарня отримала благодійну допомогу від нашого земляка із с.Рогізне Шаранди Ігора Олексійовича у вигляді апаратуштучної вентиляції легень вартістю понад 100 тис.грн щиро дякуємо землякам, які завжди пам'ятають свій край та малу Батьківщину.

13:08 27.09.2023

Виїзд заступника директора та спеціалістів департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення по виконанню доручень

Виїзд заступника директора та спеціалістів департаменту цивільного захисту населення по виконанню доручень наданих на селекторних нарадах директором департаменту охорони здоров'я Рівненської обласної державної адміністрації

14:47 02.06.2023

Вітаємо з ювілейним Днем народження шановний лікар-хірург Панасюк Микола Гнатович!

Сьогодні колектив КНП "Демидівська ЦРЛ" ДСР від щирого серця вітає нашого чудового фахівця - лікаря-хірурга Панасюка Миколу Гнатовича з Днем народження! Зичимо міцного здоров'я , благополуччя та успіхів у всьому.

09:27 23.05.2023

UNICEF WORLD FOOD PROGRAM - ВСЕСВІТНЯ ПРОДОВОЛЬЧА ПРОГРАМА ЮНІСЕФ

UNICEF WORLD FOOD PROGRAM - ВСЕСВІТНЯ ПРОДОВОЛЬЧА ПРОГРАМА ЮНІСЕФ - Всесвітня продовольча програма була створена в 1961 році, як експеримент з надання продовольчої допомоги через систему ООН. У 1965 році ВПП стала повноцінною програмою ООН, яка триватиме «поки багатостороння продовольча допомога буде можливою та бажаною»

15:08 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень