A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Демидівська центральна районна лікарня" Демидівської селищної ради

UNICEF WORLD FOOD PROGRAM - ВСЕСВІТНЯ ПРОДОВОЛЬЧА ПРОГРАМА ЮНІСЕФ

Дата: 17.05.2023 15:08
Кількість переглядів: 300

UNICEF WORLD FOOD PROGRAM - ВСЕСВІТНЯ ПРОДОВОЛЬЧА ПРОГРАМА ЮНІСЕФ - Всесвітня продовольча програма була створена в 1961 році, як експеримент з надання продовольчої допомоги через систему ООН. У 1965 році ВПП стала повноцінною програмою ООН, яка триватиме «поки багатостороння продовольча допомога буде можливою та бажаною»

Представники організації завітали в лікувальний заклад КНП "Демидівська ЦРЛ" ДСР. Розглядалися питання співпраці з організацією: постачання продуктів харчування ( борошно пшеничне, вівсяні пластівці, спагеті, олія ), також обговорювалося питання надаття медичної допомоги на рівні громади та безпосередньо в ЦРЛ. За період співпраці двічі надавалися продукти харчування на суму 180 000 грн.

Важливо відзначити особливий інтерес до лікування внутрішньо переміщених осіб на амбулаторному та стаціонарному рівні ( організація забезпечення харчуванням та медикаментами), представника UNICEF WORLD FOOD PROGRAM зацікавили продукти харчування в склад яких входять білки ( м'ясо, риба, молочні продукти) які є важливою складовою частиною у лікуванні хворого.

Домовлено подальше постачання продовольчих продуктів у випадку їх потреби.

 


 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень